Nejnovější recenze ze sekce Úložné boxy
- Moc šikovná věcička
Super úložný box
- Pevný, kvalitní zpracování, dobrý úchop pro manipulaci. Pro třídění uložených věcí různé barevné varianty. Nejlepší cena na trhu. Český výrobce kvalitního zboží. Velmi doporučuji.
Pevný, kvalitní zpracování, dobrý úchop pro manipulaci. Pro třídění uložených věcí různé barevné varianty. Nejlepší cena na trhu. Český výrobce kvalitního zboží. Velmi doporučuji. Velmi rychlé zpracování objednávky a dodání
zboží.
JSEM SPOKOJENÁ.
Šikovný organizér na ponožky.
- Velmi skladné. Člověk má možnost si věci urovnat tak, aby se v nich vyznal a navíc věci budou zabírat minimální prostor. Šikovná věcička.
- šikovný košík, minimalistický design. Je velmi užitečný na odkládání drobných pomůcek k ruce a přitom udržovat prostor na lince volný.
Produkt splnil to, co jsem očekával.
- Krásně zpracované
- Kvalitní
Šikovné organizéry na prádlo či jiné dronosti.
- Skvělá věc do vestavěných skříní. Krásně přehledné a navíc se na oděvy atd. nepráší. Supr.
- Lze si upravit velikost přihrádek pomocí přepážek
- Za tu cenu ok
Skvělá a rychlá komunikace :)
dobrý výrobek
mám teď přehled ve skříni
KIS Plastový Scuba Box L 74 L modré zavírání
Anonym
Přidáno: 18. září 2024
(naposledy upraveno 18. září 2024)
- černá verze je levnější než transparentní, ale děsně smrdí recyklovaným plastem a nejde to vyvětrat, smrdí to roky po koupi
- po nějaké době se únavou začnou odlamovat kousky plastu na boxu u zamykacích modrých částí
Na převoz věcí asi ok, ale na skladování si radši kupte transparentní box.
- Kvalitní zboží za výbornou cenu.
- Kvalita za výbornou cenu.
Spokojenost
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »