Nejnovější recenze ze sekce Úložné boxy
ok
- produkt je praktický a použitelný místo peřiňáku. SUPER !!!!!
O žádné nevím.
Kvalitně zpracované.
Kvalitně zpracované.
- Vypadá moc hezky
Úložný prostor vypadá dobře, snadno se složí. Bohužel vnitřní přihrádky nejsou pevné, aby udržely prádlo v jedné rovině. Na podprsenky, na které jsem si pořídila, je šířka nedostatečné. Takže mám nakonec stejně podprsenky přeložené na půl. Což jsem nechtěla. Existuje případně ve větší velikosti? Tedy šířka cca 40 cm ??? Ty bych uvítala
- Hodí se mi,docela se do toho boxu hodně věcí vejde.
Těžko hodnotit něco, co jste ještě nedostali, nechápu proč je možnost zaškrtnout zda chci, nebo nechci zaslat hodnocení, nikdy to nezaškrtnu a chodí mi žádosti o hodnocení výrobků, které ani nepřišly. Tak asi tak. Obchod dobrý, ale v podstatě nerespektuje zákazníky.
Standard, je to koš na prádlo.
- praktické
vyhovuje svému účelu
- Velikost
- Dá se snadno složit
- použila jsem obal na uložení sezonního oblečení. Obal je lehký, uložené věci jsou přes folii uprostřed vidět. Moje očekávání splnil.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
vše v pořádku dle popisu
Vysoká cena
- funkčnost
- vyhovují rozměry
Perfektní úložný box. Oceňuji, že ho nemusím sundavat a věci mohu ukládat přední stěnou rovnou. A to, že vidím na první pohled, co v něm je. Lehký, skladý pevný, za držáky na boku se dobře zvedá a nese.
- Dobrá kvalita boxů a slušná cena.